2 de juliol del 2010

Últim destí, Tailandia... Propera parada, Barcelona!


Tornada a Tailandia, aquest cop atravessem la frontera amb barca (vist i no vist, cal atravessar un riu i de Laos arribem sense problema).


La nostra propera parada és al nord de Tailandia a Chang Mai, on aprofitem per fer una ruta amb elefant, veure un espectacle amb elefants on juguen a futbol i pinten dibuixos i el public els admira... hem de confesar que dibuixen i juguen millor que molta gent, també varem anar a veure la tribu de dones jirafa i fer un rafting sense aigua al riu (aquestes coses que tan sols pasen a Asia).




D'aquí agafem un tren amb lliteres molt còmode (i no és sarcàstic), i després de 8 horetes arribem de nou a Bangkok.
En aqui aprofitem els nostres últims dies, un dels quals i encara no sabem el motiu, va consistir en quedar-nos a l´hotel amb una gran descomposició i dormint més de 20 hores. Bangkok és una grandíssima ciutat on hi ha museus, milers de botigues, restaurants,... però ens dóna la sensació que s´ha quedat a mitges entre el subdesenvolupament del sud est asiàtic i la modernitat de Singapur i Kuala Lumpur.
és la nostra última parada, i ja estem a Barcelona! Ja hem arribat!

La nostra nova vida comença ara!
Propera parada.............

1 comentari:

  1. Che loca, ya estas en Barcelona. Menudo viaje flaca! Te envío un beso enorme. Te espero de nuevo en Praga, con asadito incluido y chupito de absenta.
    Un besito bella.
    Marco

    ResponElimina