16 d’octubre del 2010

2 paraules... San Sebastian

A partir d'ara decidim continuar amb el blog... continuem per que volem fer d'aquest blog un album de ruta on poder gaudir quan volguem dels viatges que hem fet a partir de desembre del 2009... i fins que el cos aguanti.

Ruta pel nord... San Sebastian

Tot comença ràpid, un dia per l'altre decidim passar el pont del 12 d'octubre a Donosti. I així que agafem, el dia 10, després de passar uns dies a casa de la Cris i el Bimbe a sant boi del lluçanes, uns buscant bolets i altres fent aperitius i recerca de farigola... marxem de bon matí a San Sebastià... cada cop que trepitgem aquella terra sents realment que és un país extraordinari... les carreteres serpeteants envoltada de boscos i de verd i verd i verd... això és el País Basc... un paisatge únic.

Aquell mateix dia i després dúna llarga bacaina a l'hotel anem a visitar la plujosa San Sebastian i ens deleitem dels pintxitos i tapes...solomillo, pastís de bolets i un magnífic kebab de porc ibèric.



Dia 11, i més plujós encara... no ens importa... ens dirigim cap a Lekeitio, un paisatge pescador i amb la fabulosa illa de sant nicolàs.

D'aquí ens dirigim a Mundaka, amb un port i uns edificis característics.


Encara és més bonica Bermeo, tot i que això no es pot dir ja que històricament son dues regions enfrontades per part de terriori. Però te molt d'encant, un port molt bonic, uns edificis animats i bastant turística.

Molt a prop de Bermeo volem visitar San Juan de Gaztelugatxe, una imatge inovidable, i inovidable també la pluja que ens queia, la baixada fins les escales que pugen fins una hermita i como no, la monumental pujada.


Per la nit, decidim sopar a Donosti, més pintxitos de foie, de solomillo i bons vinets.

Dia 12, anem cap a Zarautz passant per Igueldo, on podem fer fantàstiques fotografies. Anar a Zarautz a través d'Igueldo ens aporta uns paisatges preciosos de mar, platja i bosc. Zarautz està ple de surfistes, onades mitjanes (que segur que normalment son enormes), el restaurant de l'Arguiñano (dicidim no menjar per que no ens crida per res del mon el menú) i mooolta platja.
Igualment decidim apropra-nos a Getaria, preciosa i plena d'encant...ens va encantar.


Tornem a Donosti i veiem la ciutat... la platja de la Concha (impressionant), el seu magnífic passeig, monte Ugud, estructura vacía, el Kursaal, les escultures de Chillida, el barri antic...Sopem a Kokotxa, a San Sebastian, un restaurant amb estrella!
el kursaal
la concha des de Igueldo
 
I més...
I al fons el monte Urgull
Chillida


Estructura Vacía
mmmmmmmm


San Sebastian de Nit