27 de gener del 2011

Cap de setmana a Màlaga! El retrobament dels 3 mosqueters

Podríem dir que el nostre cap de setmana a Màlaga ha estat : menjar - mirar un museu - beure - caminar pels carrers comercials - menjar - beure - menjar - beure
S'ha casat un amic i això ens porta cap a Màlaga, ens dirigim des de Barcelona els 3 mosqueteros, Miquel, Raimon i Sonia... son les 4 del matí i ens aixequem per anar cap a l'aeroport! quina soneta.... hem dormit 2 horetes...... això que fa la gent responsable de sortir el dia anterior a pendre una copa si agafes un vol a les 5 del matí...
Bé... arribem a Màlaga i el primer que fem? esmorzar!! ens juntem amb els que fa ´menys d'un mes que s'han casat... en Pere i la Merche, amb el seu cunyat... en Pascal i la seva dona (massa llarg, però en Pascal sempre serà en Pascal).



Anem a dormir unes horetes i ens juntem per anar al centre. Una passejadeta pel carrer comercial, anem a veure la catedral, el museu Picasso, el teatre romà... i ens dirigim cap al restaurant Café París, d'una estrella michelin, regal dels dos amics cap els casats.
Després??? doncs a pendre unes copes!!



Per la nit anem a un japonès, on en Pere i la Merche ens conviden... la veritat que estava boníssim!!! I a l'acabar?? doncs més copes!!





Al dia següen ens aixequem a una hora raonable... les dues del migdia! i ens dirigim cap al restaurant Casa Pepe, on no parend e sortir cambrers amb plats de peix i marisc!! i que recordarem per la fantàstica frase... i yo cobro!! A la nit, tornem a quedar per sopar i..... beure!!

L'últim dia el dediquem a passejar pel centre i menjar!!

La veritat que ha estat molt divertit!! hem estat relaxats, menjant i bebent com boixos... feliços d'estar els amics junts i feliços també per que hi ha un següent pla..... propera parada??? GALÍCIA!!